Dins la setmana de la natura, hem traslladat la deixalleria mòbil a l’Escola Martí de l’Espluga de Francolí
Tots els alumnes de l’escola Martí Poch, des de P3 fins a 6è de primària, han participat en una activitat amb la deixalleria mòbil. Aquesta activitat estava emmarcada dins de la setmana de la natura. En total hi han participat un total de 165 alumnes.

 

 

El departament de medi ambient del consell comarcal vàrem dur a terme una activitat a l’institut Marí l’Humà, la gimcana dels residus, per tres grups d’alumnes de 2n d’ESO. Aquesta activitat tenia com a objectiu principal que cada alumne sigues conscient de la importància de la bona gestió dels residus i com minimitzar-los.

 

Un grup de 9 alumnes de 3r de primària de l’escola Vedruna de Santa Coloma de Queralt van visitar la depuradora del municipi.
L’alumnat a part de veure tots els processos per on passa l’aigua per tal de ser depurada i tornada al riu, també han pogut aprendre conductes quotidianes per ser més respectuosos i sostenibles pel medi ambient.

L’àrea de medi ambient del Consell Comarcal va anar a l’escola de Vilaverd per tal de fer una activitat sobre la gestió dels residus per tot l’alumnat, un total de 13 alumnes.
Vàrem treballar en dos grups, un per educació infantil i un per educació primària.
Com a tancament de l’activitat ens vam dirigir al mercat municipal on hi havia instal·lada la deixalleria mòbil. Allà els infants van poder conèixer quins residus han de ser tractats de forma especial i els hem de portar a la deixalleria.

L’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va anar a l’escola Vedruna de Santa Coloma de Queralt per tal de fer una activitat sobre reciclatge i gestió dels residus pels alumnes de 5è i 6è. En total hi han participat un total de 27 alumnes.
L’activitat es tractava d’una gimcana on l’alumnat havia de superar un total de 4 proves.
Amb aquesta activitat volem que els infants aprenguin conductes sostenibles i respectuoses pel medi ambient mentre juguen i s’ho passen bé.